Huur nu 4 weken 

met korting!

Huur nu 4 weken 

met korting!

null

Ontdek hoe het Squease drukvest jou helpt bij prikkelverwerking.

Huur nu 4 weken een drukvest voor €70 i.p.v. €100 + gratis verzending!

Ik heb eindelijk rust in m’n hoofd en in m’n lijf na 50 jaar. De eerste keer dat ik het vest oppompte, voelde al meteen alsof ik een knuffel kreeg van ons mam. Heerlijk. Vlak van tevoren zat ik nog te trillen van de opgebouwde spanning en binnen 2 minuten vloeide die weg.

– Geke (50)“Ik ben zeer tevreden met het vest. Het brengt rust in mijn hoofd en ik pieker minder waardoor ik sneller in slaap val. Bij drukke momenten laat het mij tot rust komen.

– Dennis (24)“Ik ben blij met het drukvest want de druk zorgt ervoor dat je meer in je lijf gaat zitten, waardoor de overprikkeling minder wordt.
Het gesuis in mijn hoofd, zichtvermindering, buikpijn, vermoeidheid en stress nemen sneller af. Door de druk boven in je borst ga je automatisch door je buik ademen, dat helpt al enorm.”

– Merel (47) | diagnose ASS
“Ik merkte dat het drukvest mij echt hielp om overprikkeling in drukke ruimtes te verminderen. Bijvoorbeeld in een restaurant, op een congres, op een conventie, in de stad… Noem maar op! Ook hielp het mij om sneller rustig te worden wanneer ik dan uiteindelijk wel in een overprikkeling kwam. Ik ben heel blij met mijn Squease vest en raad het graag aan, aan anderen die met overprikkeling kampen of mensen kennen die met overprikkeling kampen!"

–Ellen

Ik heb eindelijk rust in m’n hoofd en in m’n lijf na 50 jaar. De eerste keer dat ik het vest oppompte, voelde al meteen alsof ik een knuffel kreeg van ons mam. Heerlijk. Vlak van tevoren zat ik nog te trillen van de opgebouwde spanning en binnen 2 minuten vloeide die weg.

– Geke (50)

“Ik ben zeer tevreden met het vest. Het brengt rust in mijn hoofd en ik pieker minder waardoor ik sneller in slaap val. Bij drukke momenten laat het mij tot rust komen.”

– Dennis (24)

“Ik ben blij met het drukvest want de druk zorgt ervoor dat je meer in je lijf gaat zitten, waardoor de overprikkeling minder wordt. Het gesuis in mijn hoofd, zichtvermindering, buikpijn, vermoeidheid en stress nemen sneller af. Door de druk boven in je borst ga je automatisch door je buik ademen, dat helpt al enorm.

– Merel (47) | diagnose ASS

“Ik merkte dat het drukvest mij echt hielp om overprikkeling in drukke ruimtes te verminderen. Bijvoorbeeld in een restaurant, op een congres, op een conventie, in de stad… Noem maar op! Ook hielp het mij om sneller rustig te worden wanneer ik dan uiteindelijk wel in een overprikkeling kwam. Ik ben heel blij met mijn Squease vest en raad het graag aan, aan anderen die met overprikkeling kampen of mensen kennen die met overprikkeling kampen!"

– Ellennullnullnullnull

De voordelen van een Squease drukvest

 • Dun (ook wanneer opgepompt)
 • Lichtgewicht (niet zwaarder dan een sinaasappel 🍊)
 • Comfortabele druk (voelt als een knuffel)
 • Opblaasbaar (volledige controle met het pompje)

 • Overal te gebruiken (makkelijk mee te nemen)
 • Verstelbaar (zodat het kan meegroeien)
 • Geen medicatie (maar een hulpmiddel)
 • Onopvallend (onder kleding te dragen)

 • Dun (ook wanneer opgepompt)
 • Lichtgewicht (even zwaar als een 🍊)
 • Comfortabele druk (voelt als een knuffel)
 • Opblaasbaar (met het handpompje)
 • Overal te gebruiken (mee te nemen)
 • Verstelbaar (zodat het kan meegroeien)
 • Geen medicatie (maar een hulpmiddel)
 • Onopvallend (onder kleding te dragen)

“Ik word soms overladen met prikkels en mijn hoofd kan het niet allemaal verwerken. Mijn hoofd en lichaam schieten enorm in de stress. Het vest geeft me rust en ontspanning, het haalt me uit mijn angstaanvallen en ik kom ook meer in mijn hoofd en lijf. Ik ben beter bereikbaar voor mensen, ik zit minder in m’n eigen wereldje en in het contact met anderen ben ik vooral rustig. Ik begrijp anderen beter en ik kan de informatie sneller verwerken. Deze druk op m’n bovenlichaam is voor mij de sleutel tot ontspanning.

– Niels (35 jaar – asperger)


Vier weken het Squease drukvest getest… en dan?

Bevalt het drukvest goed? 👍

Helemaal super!
De huurkosten van €70 worden van het aankoopbedrag (325 euro) afgetrokken. Voor 255 euro is het vest dan van jou. We mailen je de restfactuur. Indien gewenst kun je in 3 maandtermijnen betalen.Onverhoopt niet de gewenste resultaten?

Dan kijken we als je wilt samen hoe je het vest beter kunt inzetten voor jouw situatie. Staan er binnenkort nog spannende events op de planning dan kun je de proefperiode verlengen. Heeft het vest onverhoopt niet het gewenste resultaat dan stuur je het retour.Voor wie is een Squease diepe drukvest?

Onze drukvesten zijn geschikt voor kinderen en volwassenen die problemen hebben met het verwerken van prikkels.

Zeker niet iedereen die het diepe drukvest met succes gebruikt heeft ook een diagnose. Als je last hebt van overprikkeling (of onderprikkeling), angst, driftbuien, onrust, slaapproblemen of concentratieproblemen kan het diepe drukvest je helpen.

Veel voorkomende diagnoses zijn:
- Autisme
- ADHD / ADD
- Hooggevoeligheid / Hoog Sensitief Persoon (HSP)
- Gilles de la Tourette
- Syndroom van Down
- Verstandelijke beperking
- Stress / Angststoornissen
- (Ernstige) slaapproblemen
- Sensorische informatieverwerking (SI) stoornis / Prikkelverwerkingsproblemen

In welke situaties kan het Squease vest mij helpen?

De meest voorkomende situaties waarbij het drukvest wordt ingezet zijn:

- Overprikkeling: driftbuien, huilbuien, meltdowns, paniek, angst en stress
- Onderprikkeling
- Slaapproblemen
- Concentratieproblemen
- Onrust / een vol hoofd
- Prikkelrijke omgevingen
- Sociale situaties
- Oplopende spanning
- Probleemgedrag: driftbuien, agressie of zelfverwonding
- Weinig lichaamsbesef
- Gefragmenteerde waarneming
- Moeite met overgangsmomenten
- Onzeker zijn of niet veel durven
- Ongelukkig, somber of niet prettig of onveilig voelen

Hoe werkt de Squease huurservice in het kort?

Onze huurservice werkt als volgt:
▪ je huurt een drukvest in de gewenste maat.
▪ je ontvangt het drukvest binnen 1-4 werkdagen.
▪ de huurperiode start op de dag nadat je het vest hebt ontvangen.
▪ bij het drukvest zit een handleiding en evaluatieboekje om je te helpen bij het afstellen en inzetten van het vest
▪ tijdens de huurperiode begeleiden we je met tips en adviezen om de beste resultaten te behalen
▪ heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar!
▪ de laatste dag van je huurperiode is ook nog een volledige huurdag, daarna geef je aan hoe je verder wilt.
▪ na de huurperiode zijn er 3 mogelijkheden:
1. bevalt het drukvest? Super! Dan kun je ervoor kiezen het vest te houden. We mailen dan de restfactuur waarin we de reeds betaalde huurkosten aftrekken van de aankoopprijs.
2. heb je wat meer tijd nodig om een keuze te maken? Geen probleem! je kunt de huurperiode verlengen om het drukvest langer uit te proberen. (ook de verleng-kosten worden bij aankoop in mindering gebracht op de restfactuur)
3. onverhoopt niet het gewenste resultaat? Hopelijk vind je een andere oplossing. Stuur dan na de huurperiode het drukvest naar ons retour.

Waarom bieden jullie een huurservice aan?

Je hebt vast al vanalles geprobeerd, dus we vinden het belangrijk dat je zeker weet dat het Squease drukvest jou ook echt helpt, voordat je het eventueel aanschaft.

Als het vest bevalt en je wilt het na de huurperiode houden dan brengen we alle betaalde huurkosten (en eventuele verlengingen) in mindering op de aankoopprijs. Zo kun je zonder extra kosten zelf ontdekken of het vest ook jou kan helpen!

Is het vest dat ik huur een NIEUW vest?

Ja, je huurt altijd een nieuw, ongebruikt Squease vest, dus als je het na het huren wilt houden, hoeft het niet meer omgeruild te worden. Bovendien is het vest al juist afgesteld zodat je dit niet opnieuw hoeft te doen, super handig!

Ik twijfel over welke maat drukvest ik nodig heb

◾ Hoe kies ik mijn maat?
Bepaal je maat met behulp van onze maattabel. Indien gewenst kun je ook de klittenband verlengdelen huren.

LET OP: Ga er niet zomaar vanuit dat de maat die je altijd draagt ook je Squease maat is. Bij het Squease vest is het belangrijk dat hij losjes rond je lijf zit wanneer hij niet is opgepompt en een stevige, comfortabele druk geeft wanneer hij is opgeblazen. Koop het vest dus ook niet te groot of op de groei: een te groot vest zal onvoldoende diepe druk geven en daardoor niet het gewenste effect hebben.

◾ Wat betekent de + in de maattabel?
De + betekent dat we bij het vest een setje klittenbanddelen adviseren. Met de klittenbanddelen kan het vest ruimer worden gemaakt, zodat het drukvest perfect aansluit op je lichaam.

◾ Wat als ik tussen twee maten in zit?
De maten overlappen dus het kan zijn dat je tussen twee maten invalt. Mocht je het fijn vinden dan sturen we je zonder extra kosten twee drukvesten op zodat je beide maten kunt passen en vergelijken.

◾ Ik weet mijn maat niet
Twijfel je welke maat je hebt, neem dan contact met ons op. Ons mailadres is info@drukvest.nl en ons telefoonnummer is 06-12264175.

Wat als het vest niet het gewenste resultaat geeft?

Mocht je twijfelen of het Squease drukvest voldoende meerwaarde heeft, neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen hoe je het vest beter kunt inzetten in jouw situatie.
Heb je nog wat extra tijd nodig of staan er nog spannende events op de planning? Dan is er altijd de mogelijkheid de proefperiode te verlengen.
Heeft het vest onverhoopt niet het gewenste resultaat? Dan kun je het retour sturen.

Wanneer start de huurperiode?

De huurperiode start op de dag nadat je het vest hebt ontvangen, niet de dag waarop je het vest hebt besteld.
Als je wilt kun je de huurperiode ook op een later moment starten. Geef dit dan even aan ons door, dan houden wij er rekening mee.

Mocht het vest niet passen dan sturen we je een andere maat en gaat de huurperiode in op de dag nadat je het nieuwe vest hebt ontvangen. Op deze manier heb je 4 volle weken om het vest goed uit te proberen.

Hoeveel mensen willen het vest na een huurperiode houden?

Ongeveer 7 van de 10 huurders is (zeer) tevreden over de resultaten en houdt het vest na de huurperiode.
Op deze pagina kun je al een aantal mooie ervaringen lezen, maar je vindt er nog veel meer op onze website bij Ervaringsverhalen en bij de reviews op onze Facebook pagina!
Daar lees je ook over de verschillende situaties waarin zij hun drukvest gebruiken.

Wat kost een drukvest?

Normaal betaal je 100 euro voor een huurperiode van 4 weken, maar met dit aanbod kun je het drukvest 4 weken huren voor 70 euro + gratis verzending.

Als het vest bevalt en je wilt het houden na de huurperiode, dan worden de betaalde huurkosten in mindering gebracht op de aankoopprijs.

Een nieuw drukvest kost 325 euro, maar na een huurperiode betaal je nog maar 325 - 70 = 255 euro voor je drukvest. Dit restbedrag mag als je wilt ook in 3 maandelijkse termijnen van 90 euro worden betaald.

We bieden ook de mogelijkheid een 2e kans drukvest te huren. Na de huurperiode betaal je voor deze vesten nog maar 250 - 70 = 180 euro. Deze vesten kun je op dezelfde manier via de knop op deze site bestellen, maar geef dan even bij de bestelnotities aan dat je graag een 2e kans drukvest wilt. Of neem contact met ons op.
Let op: voor 2e kans drukvesten geldt: zo lang de voorraad strekt!

Ik heb een andere vraag

Staat je vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op: info@drukvest.nl

Leuk om te weten: we helpen al 8 jaar mensen met prikkelverwerkingsproblemen in 32 landen wereldwijd!

Twijfel je nog?

Je hebt vast al vanalles geprobeerd om minder last te hebben van alle prikkels, dus we vinden het belangrijk dat je zeker weet dat het drukvest voor jou ook echt een meerwaarde heeft voordat je het eventueel aanschaft. We zijn dan ook blij dat we een huurkoop mogelijkheid kunnen aanbieden. Zodat je op de momenten die voor jou lastig zijn kunt proberen of het drukvest helpt. We hebben al heel veel positieve reacties ontvangen, maar de enige manier om er achter te komen of het ook jou helpt is door het zelf te proberen en te ervaren.

Dit is wat Squease gebruikers op Facebook over het drukvest zeggen…

null

null

null

null

null

null

Ik weet genoeg!

4 weken een Squease drukvest uitproberen voor €70 (i.p.v. €100) + gratis verzending!