Huur nu 4 weken
met korting!

Huur nu 4 weken
met korting!

null

Ontdek hoe het Squease drukvest jou helpt bij prikkelverwerking.

Huur nu 4 weken een drukvest voor €70 i.p.v. €100 + gratis verzending!

“Jullie hebben geen idee wat voor lifechanger het vest voor ons gezin is! Beter eten, minder (heftige) buien en minder paniek. Het drukvest is nu een jaar in gebruik en sindsdien is het alleen maar bergopwaarts gegaan met ons zoontje! Een megadankjewel naar Katrien! (ontwerpster van het drukvest)”

– Cheryll, moeder van Charlie
(jongen met autisme)

“Floortje was in paniek, hup het vestje aan. Meteen werd ze rustiger. Wij konden rustig ons ding doen zonder dat we vast zaten op een stoel met ons kind in de houdgreep. Ze neemt het vest ook heel stoer mee naar school. ‘Het helpt mij dus kan het me niet schelen wat ze ervan vinden.’ Zo is het maar net!”

– Brenda, Floortjes moeder
(10 jaar | ADHD en Giles de la Tourettes)

“Jelle kan niet verwoorden wat hij ervan vindt, maar heeft wel al een aantal keer zelf om zijn vestje gevraagd. En wat is nou geweldiger voor een drie jarig mannetje dan zelf je vestje te mogen oppompen, zodat het lekker strak zit en dan diep te zuchten om vervolgens iets ontspannener verder te gaan.

– Moeder van Jelle
(3 jaar | autisme)

“Ze is heel de dag door prikkelbaar en kan niet goed omgaan met drukte, lawaai, stress, spanningen en dingen die onverwacht gebeuren. Sinds haar SuperPowervestje (zo noemt ze het) 🙂gaat alles veel beter. Nu genieten wij van een een dochter die rustiger is en vaak een lach op haar gezicht heeft!”

– Daphne, mama van Rane
(4 jaar | moeite met prikkelverwerking)

“Jullie hebben geen idee wat voor lifechanger het vest voor ons gezin is! Beter eten, minder (heftige) buien en minder paniek. Het drukvest is nu een jaar in gebruik en sindsdien is het alleen maar bergopwaarts gegaan met ons zoontje! Een megadankjewel naar Katrien! (ontwerpster van het drukvest)”

– Cheryll, moeder van Charlie
(jongen met autisme)

“Floortje was in paniek, hup het vestje aan. Meteen werd ze rustiger. Wij konden rustig ons ding doen zonder dat we vast zaten op een stoel met ons kind in de houdgreep. Ze neemt het vest ook heel stoer mee naar school. ‘Het helpt mij dus kan het me niet schelen wat ze ervan vinden.’ Zo is het maar net!”

– Brenda, Floortjes moeder
(10 jaar | ADHD en Giles de la Tourettes)

“Jelle kan niet verwoorden wat hij ervan vindt, maar heeft wel al een aantal keer zelf om zijn vestje gevraagd. En wat is nou geweldiger voor een drie jarig mannetje dan zelf je vestje te mogen oppompen, zodat het lekker strak zit en dan diep te zuchten om vervolgens iets ontspannener verder te gaan.“

– Moeder van Jelle
(3 jaar | autisme)

“Ze is heel de dag door prikkelbaar en kan niet goed om met drukte, lawaai, stress, spanningen en dingen die onverwacht gebeuren. Sinds haar SuperPowervestje (zo noemt ze het) 🙂 gaat alles veel beter. Nu genieten wij van een een dochter die rustiger is en vaak een lach op haar gezicht heeft!”

– Daphne, mama van Rane
(4 jaar | moeite met prikkelverwerking)nullnullnull

De voordelen van een Squease drukvest

 • Dun (ook wanneer opgepompt)
 • Lichtgewicht (niet zwaarder dan een sinaasappel 🍊)
 • Comfortabele druk (voelt als een knuffel)
 • Opblaasbaar (volledige controle met het pompje)

 • Overal te gebruiken (makkelijk mee te nemen)
 • Verstelbaar (zodat het kan meegroeien)
 • Geen medicatie (maar een hulpmiddel)
 • Onopvallend (onder kleding te dragen)

 • Dun (ook wanneer opgepompt)
 • Lichtgewicht (even zwaar als een 🍊)
 • Comfortabele druk (voelt als een knuffel)
 • Opblaasbaar (met het handpompje)
 • Overal te gebruiken (mee te nemen)
 • Verstelbaar (zodat het kan meegroeien)
 • Geen medicatie (maar een hulpmiddel)
 • Onopvallend (onder kleding te dragen)

Wie weet schrijf jij over vier weken ook zo’n mooie ervaring 💕

null

null


Vier weken het Squease drukvest getest… en dan?

Bevalt het drukvest goed? 👍

Helemaal super!
De huurkosten van €70 worden van het aankoopbedrag (325 euro) afgetrokken. Voor 255 euro is het vest dan van jou. We mailen je de restfactuur. Indien gewenst kun je in 3 maandtermijnen betalen.Onverhoopt niet de gewenste resultaten?

Dan kijken we als je wilt samen hoe je het vest beter kunt inzetten voor jouw situatie. Staan er binnenkort nog spannende events op de planning dan kun je de proefperiode verlengen. Heeft het vest onverhoopt niet het gewenste resultaat dan stuur je het retour.“Voor Micha is het zeker het geld waard! Hij gaat nu zonder strijd naar school en school is minder vermoeiend voor hem! Ik had nooit verwacht dat ’t drukvest hem zoveel zou helpen. Wij zijn er heel erg blij mee.”
– Anna, mama van Micha (8)

Veelgestelde vragen over de huurperiode

Voor wie is een Squease diepe drukvest?

Onze drukvesten zijn geschikt voor kinderen en volwassenen die problemen hebben met het verwerken van prikkels.

Zeker niet iedereen die het diepe drukvest met succes gebruikt heeft ook een diagnose. Als je last hebt van overprikkeling (of onderprikkeling), angst, driftbuien, onrust, slaapproblemen of concentratieproblemen kan het diepe drukvest je helpen.

Veel voorkomende diagnoses zijn:
- Autisme
- ADHD / ADD
- Hooggevoeligheid / Hoog Sensitief Persoon (HSP)
- Gilles de la Tourette
- Syndroom van Down
- Verstandelijke beperking
- Stress / Angststoornissen
- (Ernstige) slaapproblemen
- Sensorische informatieverwerking (SI) stoornis / Prikkelverwerkingsproblemen

In welke situaties kan het Squease vest mij helpen?

De meest voorkomende situaties waarbij het drukvest wordt ingezet zijn:

- Overprikkeling: driftbuien, huilbuien, meltdowns, paniek, angst en stress
- Onderprikkeling
- Slaapproblemen
- Concentratieproblemen
- Onrust / een vol hoofd
- Prikkelrijke omgevingen
- Sociale situaties
- Oplopende spanning
- Probleemgedrag: driftbuien, agressie of zelfverwonding
- Weinig lichaamsbesef
- Gefragmenteerde waarneming
- Moeite met overgangsmomenten
- Onzeker zijn of niet veel durven
- Ongelukkig, somber of niet prettig of onveilig voelen

Hoe werkt de Squease huurservice in het kort?

Onze huurservice werkt als volgt:
▪ je huurt een drukvest in de gewenste maat.
▪ je ontvangt het drukvest binnen 1-4 werkdagen.
▪ de huurperiode start op de dag nadat je het vest hebt ontvangen.
▪ bij het drukvest zit een handleiding en evaluatieboekje om je te helpen bij het afstellen en inzetten van het vest
▪ tijdens de huurperiode begeleiden we je met tips en adviezen om de beste resultaten te behalen
▪ heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar!
▪ de laatste dag van je huurperiode is ook nog een volledige huurdag, daarna geef je aan hoe je verder wilt.
▪ na de huurperiode zijn er 3 mogelijkheden:
1. bevalt het drukvest? Super! Dan kun je ervoor kiezen het vest te houden. We mailen dan de restfactuur waarin we de reeds betaalde huurkosten aftrekken van de aankoopprijs.
2. heb je wat meer tijd nodig om een keuze te maken? Geen probleem! je kunt de huurperiode verlengen om het drukvest langer uit te proberen. (ook de verleng-kosten worden bij aankoop in mindering gebracht op de restfactuur)
3. onverhoopt niet het gewenste resultaat? Hopelijk vind je een andere oplossing. Stuur dan na de huurperiode het drukvest naar ons retour.

Waarom bieden jullie een huurservice aan?

Je hebt vast al vanalles geprobeerd om je kind te helpen, dus we vinden het belangrijk dat je zeker weet dat het drukvest voor jouw kind ook echt een meerwaarde heeft voordat je het eventueel aanschaft.

Als het vest bevalt en je wilt het na de huurperiode houden dan brengen we alle betaalde huurkosten (en eventuele verlengingen) in mindering op de aankoopprijs. Zo kun je zonder extra kosten zelf ontdekken of het vest ook jou zoon of dochter kan helpen!

Is het vest dat ik huur een NIEUW vest?

Ja, je huurt altijd een nieuw, ongebruikt Squease vest, dus als je het na het huren wilt houden, hoeft het niet meer omgeruild te worden. Bovendien is het vest al juist afgesteld zodat je dit niet opnieuw hoeft te doen, super handig!

Ik twijfel over welke maat drukvest ik nodig heb

◾ Hoe kies ik mijn maat?
Bepaal je maat met behulp van onze maattabel. Indien gewenst kun je ook de klittenband verlengdelen huren.

LET OP: Ga er niet zomaar vanuit dat de maat die je altijd draagt ook je Squease maat is. Bij het Squease vest is het belangrijk dat hij losjes rond je lijf zit wanneer hij niet is opgepompt en een stevige, comfortabele druk geeft wanneer hij is opgeblazen. Koop het vest dus ook niet te groot of op de groei: een te groot vest zal onvoldoende diepe druk geven en daardoor niet het gewenste effect hebben.

◾ Wat betekent de + in de maattabel?
De + betekent dat we bij het vest een setje klittenbanddelen adviseren. Met de klittenbanddelen kan het vest ruimer worden gemaakt, zodat het drukvest perfect aansluit op je lichaam.

◾ Wat als ik tussen twee maten in zit?
De maten overlappen dus het kan zijn dat je tussen twee maten invalt. Mocht je het fijn vinden dan sturen we je zonder extra kosten twee drukvesten op zodat je beide maten kunt passen en vergelijken.

◾ Ik weet mijn maat niet
Twijfel je welke maat je hebt, neem dan contact met ons op. Ons mailadres is info@drukvest.nl en ons telefoonnummer is 06-12264175.

Wat als mijn kind het vest niet aan wil?

Sommige kinderen hebben wat meer tijd nodig dan anderen om te wennen aan nieuwe dingen. We adviseren om het vest dan geleidelijk te introduceren door het bijvoorbeeld de eerste dagen alleen aan te trekken en pas daarna op te pompen op momenten dat ze goed in hun vel zitten, voordat je het vest gaat inzetten op momenten van bijv. overprikkeling en angst. Zo geef je ze de ruimte om eerst te wennen aan iets nieuws voordat je het meteen op de moeilijke momenten inzet.

Het is belangrijk om het vest consequent te proberen tijdens de proefmaand om het effect goed te zien. Vooral kinderen, maar ook sommige volwassenen, hebben hierbij begeleiding nodig. Elke nieuwe routine heeft tijd nodig en niet iedereen kan goed aanvoelen wanneer het vest nodig is, of zal zelf om het vest vragen. Daarom is het belangrijk om als ouder/begeleider goed te helpen.

Natuurlijk mag het Squease vest net als andere kledingstukken ook altijd eerst gepast worden. Wil je (kind) het echt niet aan? Dan stuur je het (ongedragen) vest terug na het passen en maken wij de huurkosten netjes terug over.

Wat als het vest niet het gewenste resultaat geeft?

Mocht je twijfelen of het Squease drukvest voldoende meerwaarde heeft, neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen hoe je het vest beter kunt inzetten in jouw situatie.
Heb je nog wat extra tijd nodig of staan er nog spannende events op de planning? Dan is er altijd de mogelijkheid de proefperiode te verlengen.
Heeft het vest onverhoopt niet het gewenste resultaat? Dan kun je het retour sturen.

Wanneer start de huurperiode?

De huurperiode start op de dag nadat je het vest hebt ontvangen, niet de dag waarop je het vest hebt besteld.
Als je wilt kun je de huurperiode ook op een later moment starten. Geef dit dan even aan ons door, dan houden wij er rekening mee.

Mocht het vest niet passen dan sturen we je een andere maat en gaat de huurperiode in op de dag nadat je het nieuwe vest hebt ontvangen. Op deze manier heb je 4 volle weken om het vest goed uit te proberen.

Hoeveel mensen willen het vest na een huurperiode houden?

Ongeveer 7 van de 10 huurders is (zeer) tevreden over de resultaten en houdt het vest na de huurperiode.
Op deze pagina kun je al een aantal mooie ervaringen lezen, maar je vindt er nog veel meer op onze website bij Ervaringsverhalen en bij de reviews op onze Facebook pagina!
Daar lees je ook over de verschillende situaties waarin zij hun drukvest gebruiken.

Wat kost een drukvest?

Normaal betaal je 100 euro voor een huurperiode van 4 weken, maar met dit aanbod kun je het drukvest 4 weken huren voor 70 euro + gratis verzending.

Als het vest bevalt en je wilt het houden na de huurperiode, dan worden de betaalde huurkosten in mindering gebracht op de aankoopprijs.

Een nieuw drukvest kost 325 euro, maar na een huurperiode betaal je nog maar 325 - 70 = 255 euro voor je drukvest. Dit restbedrag mag als je wilt ook in 3 maandelijkse termijnen van 90 euro worden betaald.

We bieden ook de mogelijkheid een 2e kans drukvest te huren. Na de huurperiode betaal je voor deze vesten nog maar 250 - 70 = 180 euro. Deze vesten kun je op dezelfde manier via de knop op deze site bestellen, maar geef dan even bij de bestelnotities aan dat je graag een 2e kans drukvest wilt. Of neem contact met ons op.
Let op: voor 2e kans drukvesten geldt: zo lang de voorraad strekt!

Ik heb een andere vraag

Staat je vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op: info@drukvest.nl

Leuk om te weten: we helpen al 8 jaar kinderen met drukvesten in 32 landen wereldwijd!

Twijfel je nog?

Je hebt vast al vanalles geprobeerd om je kind te helpen, dus we vinden het belangrijk dat je zeker weet dat het drukvest voor jouw kind ook echt een meerwaarde heeft voordat je het eventueel aanschaft. We zijn dan ook blij dat we een huurkoop mogelijkheid kunnen aanbieden. Zodat jullie op de momenten die voor jullie lastig zijn kunnen proberen of het drukvest helpt. We hebben al heel veel positieve reacties ontvangen, maar de enige manier om er achter te komen of het jouw kind ook helpt is door het zelf te proberen en te ervaren.

Dit is wat Squease gebruikers op Facebook over het drukvest zeggen…

null

null

null

null

null

null

Ik weet genoeg!

4 weken een Squease drukvest uitproberen voor €70 (i.p.v. €100) + gratis verzending!